Algemene jaarvergadering 2017

Op 9 februari 2017 hebben wij de algemene jaarvergadering gehouden. Mede doordat de datum van de vergadering is verschoven hebben 7 leden moeten afzeggen. Toch nog een mooie opkomst.

Het verslag van de jaarvergadering kan je openen door te klikken op Verslag Jaarvergadering 2017 maar ook is deze te vinden in het menu bij documenten.

Huishoudelijk reglement
In de vergadering is het er niet van gekomen om het Huishoudelijk Reglement te bespreken, mede doordat dit document niet op de website is gezet. Het reglement is door het bestuur aangepast en zou tijdens de jaarvergadering worden besproken en goedgekeurd zodat we deze kunnen vastleggen als nieuw Huishoudelijk Reglement. Aan alle leden wordt gevraagd om deze door te lezen en als er op- en/of aanmerkingen zijn deze via de mail naar het bestuur te sturen. Het verzoek is om dit dan ook vóór 25 februari te laten weten, zodat we op 1 maart een nieuw Huishoudelijk Reglement op de website hebben staan. Ben je akkoord met het reglement dan hoef je niet te reageren en gaan we er stilzwijgend vanuit dat het goed is. Om het aangepaste document te kunnen openen klik je op concept Huishoudelijk Reglement. In het menu bij documenten vind je het vorige reglement van september 2015.

Nog een kleine opmerking over de borg voor mappen. Dit is vanaf heden afgeschaft voor nieuwe leden, maar voor de bestaande mappen blijft de borgteruggave gewoon bestaan.

Supervoices
Na de jaarvergadering heeft Anita vertelt over deelname aan Supervoices. Zij heeft een mail rond gestuurd om iedereen hier informatie over te geven. Binnenkort verschijnt er ook een stukje hierover op de website en ook verdere communicatie over dit onderwerp willen we via de website met jullie delen. Houd dus de website goed in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.