Eerste repetitie 2017

Op donderdag 12 januari 2017 zijn we weer begonnen met repeteren. Hieronder staat belangrijke informatie voor de komende periode die we graag met jullie willen delen.

Stemtest
Grietje heeft te kennen gegeven bij iedereen een stemtest te willen doen. Dit om inzicht te krijgen hoe hoog en hoe laag iemand kan zingen. Hiermee kan worden bepaald welke stemsoort je kan zingen. (sopraan, mezzo, alt)

Grietje: “Ik zou het fijn vinden wanneer je iets gaat zingen tijdens de stemtest. Het maakt niet uit wat het is, maar ik wil even je zangstem horen.”

We gaan gelijk op 12 januari beginnen met de eerste 3 leden. De aanvang van de test zal zijn om 19.20 uur. Als het niet lukt op de aangegeven datum aanwezig te zijn, dan zelf ruilen.

Schema  stemtest

Muziekmappen
Vanaf nu is het de bedoeling dat alleen de muziekstukken die nu op onze site staan, op deze pagina, in de muziekmap zitten. Hiermee gaan we voorlopig aan de slag! Print zelf de muziek uit en als dat niet lukt laat het ons weten.

Probeer zoveel mogelijk naar je eigen stempartij te luisteren, je zult het zien,  dat heeft resultaat tijdens de oefenavonden!! Wordt het allemaal nog leuker!!!!!

Nieuwe leden
Jullie hebben ze ongetwijfeld als eens gezien op de oefenavond. Wij zijn 2 nieuwe leden rijker. Wij heten deze nieuwe leden van harte welkom !

 • Gea den Hartog
 • Madelon Visser

Jaarvergadering
De jaarvergadering zal plaatsvinden op 9 februari in de school.                                                             De stukken volgen….

 

7 gedachten over “Eerste repetitie 2017

 1. Wat werkt dit fantastisch… ff zelf printen en je hebt allemaal je eigen muziek ! Complimenten dames van de organisatie !

  Groet, Anja

 2. Misschien een domme vraag van mij maar hoeveel liedjes moeten wij nu in totaal meenemen in de map?? Alle nieuwe plus de rest die nu nog in het reportaire vermeld staan?? dan wordt onze map aanzienlijk lichter toch??
  Heb er wel weer zin in.
  Groetjes Cobi

  1. Coby, alleen de liederen die nu op deze site staan, behalve Hallelujah, Beautiful Snow en Winter Wonderland moeten in de map!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.