Jaarvergadering 2017

Op donderdag 9 februari 2017 is de algemene jaarvergadering van het koor. We beginnen stipt 20.00 uur en omdat we deze maand 13 jaar bestaan zullen we daarna nog een drankje doen.

De stukken voor de jaarvergadering zijn in te zien onder het menu bij documenten. Hieronder een overzicht om welke documenten het gaat en bij wie je moet zijn voor eventuele vragen of aanvullingen:

We gaan ervan uit dat iedereen hierbij aanwezig is. Graag afmelden bij Gerda.

 

2 gedachten over “Jaarvergadering 2017

  1. Jammer, dat tijdens de Jaarvergadering van 9 februari jl. het nieuwe Huishoudelijk Regelement, dat nu in concept op de website staat, niet is besproken.
    Het is mij ook niet bekend wat hierover in het verenigingsstatuut staat en welke rol de koorleden hierin hebben? Misschien iets om als bestuur toch nog even op terug te komen, voordat het nieuwe Huishoudelijk Regelement wordt vastgesteld.
    Door de veranderingen van dirigente, repertoire en vooral de contributie en andere wijzigingen m.b.t. borg voor het lenen van de grote koormap en de attributen e.d., toch wel belangrijk! Dan weet iedereen wat de nieuwe “spelregels” zijn!

    1. Margreet, door verschillende omstandigheden zijn we er nog niet aan toegekomen het eerder op te pakken. Binnenkort hebben we overleg met het bestuur en zullen dit onderwerp meenemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.