Nieuwe leden vertellen…

Sinds de zomervakantie hebben we een kleine toestroom van nieuwe leden. Allemaal unieke personen die, wel of niet, een muzikale achtergrond hebben en nu de keus hebben gemaakt in ons koor te komen zingen. Welkom allemaal!!

Maar wie zijn die nieuwe leden en hoe kunnen wij ons inzetten om ze zo snel mogelijk vertrouwd en eigen te maken in zo’n grote groep vrouwen. Het idee is geboren om de nieuwe leden zelf te laten vertellen over zichzelf, wie ze zijn, wat ze hebben gedaan in de muziek en/of zang zodat wij ze beter leren kennen. De drempel voor contact is dan een stuk lager en deze vraag hebben wij ze dan ook voorgelegd, geheel vrijblijvend.
De bedoeling is dat deze verhalen op de website worden geplaatst onder de pagina
“Nieuwe leden vertellen…”.

We hebben Ans van Lier bereid gevonden om ‘het spits af te bijten’ en haar verhaal is op de website geplaatst. Uiteraard kunnen jullie deze pagina vinden in het menu van Mijn “Eigen Wijs”. Veel leesplezier!!

 

Opruimrooster aangepast

Vanaf 1 januari staat er, zoals iedereen wel weet, een opruimrooster op de website  onder documentatie. In verband met wat wijzigingen en nieuwe leden is het rooster aangepast. Zo is het bestuur regelmatig rond de repetitie met andere zaken bezig die aandacht vragen en blijft er weinig tijd over voor opruimen. Ook zijn er andere leden die om verschillende redenen niet ingeroosterd zijn, zoals onderaan het rooster staat vermeld.

Het rooster is een richtlijn om na elke repetitie voldoende handen te hebben zodat alles weer snel aan kant is. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor vervanging als de datum jou niet uitkomt. Noteer de datum in je agenda en kijk alvast of vervanging al nodig is.
Iedereen is hiermee gebaat en het opruimen zal soepel verlopen. Alvast bedankt voor de medewerking.

Klik hier voor de snel openen van het rooster.

Hulp gezocht bij sponsoractie

Vernooij catering wil ons,  op verzoek van Ank, sponsoren. Tijdens het Shantyfestival op 29 september staat een “Broodje Unox-worstwagen” van Paul Vernooij  op de markt van 12.00 tot 19.00 uur. Het is de bedoeling dat wij de broodjes gaan verkopen onder deskundige leiding van Ank.

Naast Ank zijn er 2 personen die in korte tijd broodjes verkopen en daarna worden afgelost. Dit zal ons een bedrag van € 150,00 opleveren. Wij zijn dringend op zoek naar zoveel mogelijk leden die hierbij willen helpen. Vele handen maken licht werk en het zou fijn zijn als we dit samen kunnen oppakken.

Ben je in de gelegenheid en lijkt het je leuk om te doen? Geef je bij ons op!!!

 

Ondersteuning PR-commissie

Wij zoeken met spoed ondersteuning voor de PR!!

De PR-commissie bestaat momenteel uit 1 lid. Dit is echt te weinig om alle komende activiteiten die gepland zijn te ondersteunen. Wie helpt ons uit de brand.

Een commissie moet eigenlijk bestaan uit minstens 3 personen, dus vandaar deze dringende oproep. Wat wordt er van je verwacht? Dat ons koor meer naamsbekendheid krijgt en daardoor meer optredens . Denk je hier een bijdrage aan te kunnen leveren dan vragen wij jou om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

 

Repeteren met Concordia

Het concert op 7 juli komt al behoorlijk in zicht, dus we willen graag met jullie afspreken om samen met Concordia te repeteren. Hieronder de afgesproken repetitie-avonden. Het is de bedoeling dat we met zoveel mogelijk leden aanwezig zijn zodat we ons goed kunnen voorbereiden. 

  • dinsdag 26 juni, gaan we de gezamenlijke stukken met Concordia wat uitgebreider repeteren (circa 19.30 – 20.30 uur).
  • dinsdag 3 juli, met alle groepen een doorloop van het programma te doen, zeg maar de generale repetitie (19.30 – ???).

Dit alles gaat plaatsvinden in het Muziektheater van Tom van Ginkel, Rijnstraat in Wijk bij Duurstede. Wees op tijd zodat we snel kunnen beginnen. Alvast bedankt voor je inzet.

Optreden Henri Dunantboot

Donderdag 7 èn 14 juni gaan we weer optreden voor de gasten op de J. Henry Dunant, vakantieboot van het Rode Kruis.  Hieronder vind je de informatie van de koormeesters over het optreden.

Onderstaande informatie geldt voor beide optredens!

  • Aanwezig: 19.15 uur
  • Waar: haven Wijk bij Duurstede
  • Kleding: blauw/wit
  • Marie-Rose, neem je de regenstok mee?
  • Greetje, neem jij de piano mee?
  • Opstelling wordt nog even ter plaatse naar gekeken omdat het podium vrij klein is. Grietje kijkt hierin mee.

Nog even ter herinnering onze opkomst. De voorste rij gaat als eerste op , gevolgd door de achterste rij. Bij het afgaan gaat het op  dezelfde manier. Per optreden wordt bepaald welke stemgroep dan vooraan loopt. Dit heeft te maken  met de positie van het podium.

Laten we er met zijn allen weer een leuk, enthousiast en mooi optreden van maken.
Veel plezier allemaal!

(Vragen bij Ada de G. 06-30291043 of Anita 06-44074924)