Nog meer kerstliederen voor optredens 2017

Op de pagina bladmuziek en MP3 zijn onder de link alle (kerst) meezingers de MP3 van deze meezingers toegevoegd.

Grietje heeft  hierover deze mail gestuurd:

Donderdag 12 oktober gaan we verder met de kerstliederen. We nemen “The snow has a song” verder door. En een paar meezingers: “Engelkens door ’t luchtruimt (Gloria in excelsis Deo)” en “Komt allen tezamen”. Ook “Journey of the angels” gaan we doorzingen.
Nog even dit:
De volgorde om een lied te leren: eerst zorgen dat je de bladmuziek niet meer nodig hebt, nootjes kennen. Dan het lied van tekst alleen zingen en tot slot, uit het hoofd. Dat is een nobel streven en er is de nodige discussie over, maar in principe gaan we er wel van uit.

Wanneer het niet lukt: geef het aan. Dan zoeken we een oplossing. Iedereen moet lekker zingen!

 

Videobeelden

Tijdens de laatste optredens zijn er diverse videobeelden gemaakt. Op dit moment zijn deze beelden via de website te bekijken.
De beelden die we hebben ontvangen zijn op een “Eigen Wijs” You Tube kanaal gezet en gelinkt aan onze website. Er is een nieuwe pagina toegevoegd aan het menu van Mijn “Eigen Wijs”, namelijk: Videobeelden van diverse optredens. Op deze pagina zullen voortaan alle videobeelden te vinden zijn. Neem hier de snelle route naar deze pagina. Veel plezier!!

Optreden Voices @ the Castle

Hier de informatie voor het optreden bij Voices @ the Castle in Wijk bij Duurstede. We proberen zo goed mogelijk de weg naar en tijdens het optreden in goede banen te leiden al dan niet in overleg met Grietje.

 • Op zondag 17 september a.s. is er het optreden op het kasteel
 • We spelen overdekt
 • Kleding blauw/zwart
 • Greetje: Piano is aanwezig
 • Joke: de “regenmaker” mag mee
 • Aanwezig om 13.45 uur uur. Inzingen in 2 ruimtes in de toren die we delen met de andere koren
 • Het optreden start om 14.30 uur
 • Het vervoer zelf even met elkaar afspreken aub
 • Opstelling zoals bij de repetities
 • Grietje: breng je je eigen standaard mee?
 • Bij vragen bel Ada: 06-30291043

Voor meer informatie over dit evenement klik hier.

Tekstmappen A5

De mapjes voor de A5-teksten zijn besteld en ontvangen. Je krijgt deze in bruikleen van het koor en er wordt van je verwacht dat je hier zorgvuldig mee om gaat, zodat we er nog lang plezier van hebben.
De mappen gaan we gebruiken op 6 mei bij het optreden voor BNMO in Doorn.
Om iedereen op tijd van een map te voorzien zal je deze moeten afhalen.
Hieronder staat bij wie, waar en wanneer dat kan:

Woon je in Wijk bij Duurstede:
Afhalen bij Gerda, Catlastraat 17 Wijk bij Duurstede, alleen op:
• Maandag 1 mei tussen 18.00 – 19.00 uur
• Dinsdag 2 mei tussen 18.30 – 20.30 uur

Woon je in Cothen of Langbroek:
Afhalen bij Karin, Kersenakker 27 Cothen, alleen op:
• Woensdag 26 april tussen 18.00 – 20.00 uur
• Dinsdag 2 mei tussen 19.00 – 20.00 uur

Alle mappen die niet zijn opgehaald worden op 11 mei (eerstvolgende repetitie) in de kast op school gelegd. Is dit voor jou het geval, dan kan je hem daar vinden.

 

Huishoudelijk Reglement 2017

In de jaarvergadering van 9 februari 2017 is het er niet van gekomen om het Huishoudelijk Reglement te bespreken, mede doordat dit document niet op de website was gezet. Het reglement zou tijdens de jaarvergadering worden besproken en goedgekeurd zodat we deze kunnen vastleggen als nieuw Huishoudelijk Reglement. Na de vergadering hebben wij reacties gekregen maar door omstandigheden hebben we deze nu pas kunnen verwerken.

Het Huishoudelijk Reglement is nu aangepast en wederom wordt aan alle leden gevraagd om deze door te lezen. Een reactie hierop kan via de mail naar het bestuur worden gestuurd. Graag je reactie vóór 25 april doorsturen zodat we op 1 mei een nieuw Huishoudelijk Reglement op de website kunnen zetten. Ben je akkoord met het reglement dan hoef je niet te reageren en gaan we er stilzwijgend vanuit dat het goed is. Om het aangepaste document te kunnen openen klik je op concept Huishoudelijk Reglement. In het menu bij documenten vind je alléén het vorige reglement van september 2015.

MP3 Caledonia alt

De alt-partij van Caledonia is aangepast en opnieuw op de website geplaatst. De vorige alt-versie kan je beter vervangen als je deze op je telefoon of ander apparaat hebt staan.

Bericht van Grietje: “De altpartij van Caledonia was voor een enkele alt niet duidelijk genoeg. De verwarring zit ‘em erin dat de alten soms hoger zingen dan de mezzo’s. Nu heb ik de altpartij er meer uit laten springen.”

Ga hier naar MP3 Caledonia

Algemene jaarvergadering 2017

Op 9 februari 2017 hebben wij de algemene jaarvergadering gehouden. Mede doordat de datum van de vergadering is verschoven hebben 7 leden moeten afzeggen. Toch nog een mooie opkomst.

Het verslag van de jaarvergadering kan je openen door te klikken op Verslag Jaarvergadering 2017 maar ook is deze te vinden in het menu bij documenten.

Huishoudelijk reglement
In de vergadering is het er niet van gekomen om het Huishoudelijk Reglement te bespreken, mede doordat dit document niet op de website is gezet. Het reglement is door het bestuur aangepast en zou tijdens de jaarvergadering worden besproken en goedgekeurd zodat we deze kunnen vastleggen als nieuw Huishoudelijk Reglement. Aan alle leden wordt gevraagd om deze door te lezen en als er op- en/of aanmerkingen zijn deze via de mail naar het bestuur te sturen. Het verzoek is om dit dan ook vóór 25 februari te laten weten, zodat we op 1 maart een nieuw Huishoudelijk Reglement op de website hebben staan. Ben je akkoord met het reglement dan hoef je niet te reageren en gaan we er stilzwijgend vanuit dat het goed is. Om het aangepaste document te kunnen openen klik je op concept Huishoudelijk Reglement. In het menu bij documenten vind je het vorige reglement van september 2015.

Nog een kleine opmerking over de borg voor mappen. Dit is vanaf heden afgeschaft voor nieuwe leden, maar voor de bestaande mappen blijft de borgteruggave gewoon bestaan.

Supervoices
Na de jaarvergadering heeft Anita vertelt over deelname aan Supervoices. Zij heeft een mail rond gestuurd om iedereen hier informatie over te geven. Binnenkort verschijnt er ook een stukje hierover op de website en ook verdere communicatie over dit onderwerp willen we via de website met jullie delen. Houd dus de website goed in de gaten!