Hulp gezocht bij sponsoractie

Vernooij catering wil ons,  op verzoek van Ank, sponsoren. Tijdens het Shantyfestival op 29 september staat een “Broodje Unox-worstwagen” van Paul Vernooij  op de markt van 12.00 tot 19.00 uur. Het is de bedoeling dat wij de broodjes gaan verkopen onder deskundige leiding van Ank.

Naast Ank zijn er 2 personen die in korte tijd broodjes verkopen en daarna worden afgelost. Dit zal ons een bedrag van € 150,00 opleveren. Wij zijn dringend op zoek naar zoveel mogelijk leden die hierbij willen helpen. Vele handen maken licht werk en het zou fijn zijn als we dit samen kunnen oppakken.

Ben je in de gelegenheid en lijkt het je leuk om te doen? Geef je bij ons op!!!

 

Ondersteuning PR-commissie

Wij zoeken met spoed ondersteuning voor de PR!!

De PR-commissie bestaat momenteel uit 1 lid. Dit is echt te weinig om alle komende activiteiten die gepland zijn te ondersteunen. Wie helpt ons uit de brand.

Een commissie moet eigenlijk bestaan uit minstens 3 personen, dus vandaar deze dringende oproep. Wat wordt er van je verwacht? Dat ons koor meer naamsbekendheid krijgt en daardoor meer optredens . Denk je hier een bijdrage aan te kunnen leveren dan vragen wij jou om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

 

Repeteren met Concordia

Het concert op 7 juli komt al behoorlijk in zicht, dus we willen graag met jullie afspreken om samen met Concordia te repeteren. Hieronder de afgesproken repetitie-avonden. Het is de bedoeling dat we met zoveel mogelijk leden aanwezig zijn zodat we ons goed kunnen voorbereiden. 

 • dinsdag 26 juni, gaan we de gezamenlijke stukken met Concordia wat uitgebreider repeteren (circa 19.30 – 20.30 uur).
 • dinsdag 3 juli, met alle groepen een doorloop van het programma te doen, zeg maar de generale repetitie (19.30 – ???).

Dit alles gaat plaatsvinden in het Muziektheater van Tom van Ginkel, Rijnstraat in Wijk bij Duurstede. Wees op tijd zodat we snel kunnen beginnen. Alvast bedankt voor je inzet.

Optreden Henri Dunantboot

Donderdag 7 èn 14 juni gaan we weer optreden voor de gasten op de J. Henry Dunant, vakantieboot van het Rode Kruis.  Hieronder vind je de informatie van de koormeesters over het optreden.

Onderstaande informatie geldt voor beide optredens!

 • Aanwezig: 19.15 uur
 • Waar: haven Wijk bij Duurstede
 • Kleding: blauw/wit
 • Marie-Rose, neem je de regenstok mee?
 • Greetje, neem jij de piano mee?
 • Opstelling wordt nog even ter plaatse naar gekeken omdat het podium vrij klein is. Grietje kijkt hierin mee.

Nog even ter herinnering onze opkomst. De voorste rij gaat als eerste op , gevolgd door de achterste rij. Bij het afgaan gaat het op  dezelfde manier. Per optreden wordt bepaald welke stemgroep dan vooraan loopt. Dit heeft te maken  met de positie van het podium.

Laten we er met zijn allen weer een leuk, enthousiast en mooi optreden van maken.
Veel plezier allemaal!

(Vragen bij Ada de G. 06-30291043 of Anita 06-44074924)

Verdienen met SponsorKliks

Na de jaarvergadering hebben wij een andere manier van sponsoring gevonden. Via Sponsorkliks kunnen wij gesponsord worden en is onze vereniging aangemeld. Er is een SponsorKlikslogo op de website geplaatst met een directe link naar onze SponsorKlikspagina. Als je vervolgens via de SponsorKlikspagina op een winkel klikt en een bestelling doet krijgen wij, als geregistreerde vereniging en begunstigde, geld op basis van commissie.

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan ons koor, zonder dat het je een cent extra kost! Boek een hotel bij Expedia of Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd en onze vereniging ontvangt geld.

Wil je weten hoe het werkt? Klik hier.

Het zou fijn zijn als we dit ook doorgeven aan iedereen die ons koor een warm hart toe draagt. Familie, vrienden en kennissen. Hoe meer zielen, hoe meer sponsoring. Klik hier voor de uitnodiging en stuur hem door.

Op de SponsorKlikspagina kan je ook een app downloaden voor je mobiel of Ipad. Daarop doe je waarschijnlijk de meeste aankopen en ben je er zeker van dat de commissie wordt doorberekend en uitbetaald.

Optreden 3 april

Op dinsdag 3 april gaan we optreden bij BNMO. Hieronder vind je de informatie van de koormeesters over het optreden.

 • Aanwezig: 19.15 uur
 • Waar: Willem van Lanschotplein 1 in Doorn
 • Kleding: zwart/blauw
 • Vervoer: zelf met elkaar regelen
 • Marie-Rose, neem je de regenstok mee?
 • Greetje neemt onze piano mee
 • Opstelling zoals bij de repetitie

Vragen hierover bij Ada de Graaff  tel 06-30291043

Tot dan en veel plezier allemaal!

 

Optreden 8 maart

Op 8 maart gaan we optreden bij het Revalidatiecentrum de Hoogstraat. Hieronder vind je de informatie van de koormeesters over het optreden.

Aanwezig: 19.15 uur
Waar: Rembrandtkade 10, 3583 TM Utrecht
Bij de hoofdingang doorrijden naar de parkeerplaats via een slagboom.
Anita gaat zorgen voor uitrijkaarten.

 • Kleding zwart/Blauw
 • Zelf met elkaar even vervoer regelen
 • Marie-Rose, neem je de regenstok mee?
 • Greetje, jij hoort a.s. maandag 5 maart persoonlijk of de piano mee gaat

Vragen hierover bij Ada de Graaf of Anita.

Tot dan en veel plezier allemaal!