Vernieuwd Huishoudelijk Reglement

Het Huishoudelijk Reglement van april 2017 is door het bestuur in een nieuw jasje gestoken. Het reglement is nu aangepast en sluit beter aan bij de huidige situatie van het koor. We gaan ervan uit dat alle bijkomende zaken waar we mee te maken krijgen hierin zijn vastgelegd. Het is nu aan alle koorleden de taak om het Huishoudelijk Reglement goed te keuren.

Voordat je dat doet is het de bedoeling om deze goed door te lezen. Heb je een opmerking/vraag of iets dergelijks? Stuur deze dan hier, via de mail, naar het bestuur. Dat kan tot en met woensdag 2 mei. Ben je akkoord met het reglement dan hoef je niet te reageren en gaan we er stilzwijgend vanuit dat het goed is. Om het vernieuwde document in te kunnen zien klik je op concept Huishoudelijk Reglement 2018. In het menu bij documenten staat alléén het oude reglement van april 2017.

Optreden 3 april

Op dinsdag 3 april gaan we optreden bij BNMO. Hieronder vind je de informatie van de koormeesters over het optreden.

 • Aanwezig: 19.15 uur
 • Waar: Willem van Lanschotplein 1 in Doorn
 • Kleding: zwart/blauw
 • Vervoer: zelf met elkaar regelen
 • Marie-Rose, neem je de regenstok mee?
 • Greetje neemt onze piano mee
 • Opstelling zoals bij de repetitie

Vragen hierover bij Ada de Graaff  tel 06-30291043

Tot dan en veel plezier allemaal!

 

Optreden 8 maart

Op 8 maart gaan we optreden bij het Revalidatiecentrum de Hoogstraat. Hieronder vind je de informatie van de koormeesters over het optreden.

Aanwezig: 19.15 uur
Waar: Rembrandtkade 10, 3583 TM Utrecht
Bij de hoofdingang doorrijden naar de parkeerplaats via een slagboom.
Anita gaat zorgen voor uitrijkaarten.

 • Kleding zwart/Blauw
 • Zelf met elkaar even vervoer regelen
 • Marie-Rose, neem je de regenstok mee?
 • Greetje, jij hoort a.s. maandag 5 maart persoonlijk of de piano mee gaat

Vragen hierover bij Ada de Graaf of Anita.

Tot dan en veel plezier allemaal!

Verslag jaarvergadering 2018

Op 1 februari hebben wij onze jaarvergadering gehouden en we zijn blij met de grote opkomst. Het was natuurlijk extra feestelijk omdat we precies 14 jaar geleden ons eerste overleg hadden over het starten met een vrouwenkoor. Dat overleg blijkt nu dus een zeer belangrijke te zijn geweest en we gaan op vrolijke noot weer verder met (en op) onze Eigen Wijs. 

Niet iedereen was aanwezig tijdens de jaarvergadering maar hier is natuurlijk een jaarverslag van gemaakt, met dank aan Gerda. Het verslag kan je hier inzien en is ook te vinden bij de documenten op de website. Natuurlijk kan het zijn dat je een op- of aanmerking hebt. In dat geval graag hieronder bij ‘Geef een reactie’ je bericht doorgeven.
Namens het bestuur bedankt voor je aanwezigheid!!

Agenda jaarvergadering 2018

Voor aanstaande donderdag 1 februari staat de jaarvergadering op de planning. Om alvast een idee te krijgen welke onderwerpen er aan bod komen vind je hier de agenda. Verder willen wij het glas heffen op ons 14-jarig bestaan!

In de vergadering bespreken wij kort nog even het verslag van de jaarvergadering 2017. Dat verslag staat al op de website bij documenten maar kan je ook hier vinden. Deze kan je dan eventueel printen en meenemen. Het financieel jaaroverzicht 2017 staat ook op de agenda. Dit overzicht vind je hier en eventuele vragen en/of opmerkingen kunnen in de vergadering worden aangeven.
In principe gaan we ervan uit dat iedereen bij de vergadering aanwezig kan zijn. Ben je verhinderd, dan graag hieronder bij ‘Geef een reactie’ je afwezigheid melden.

 

Nel stopt met voorzitterschap

Nel heeft een poosje geleden al te kennen gegeven te gaan stoppen met het voorzitterschap. Dat wil zeggen dat wij met ingang van de jaarvergadering op zoek zijn naar een nieuwe voorzitter. Het is de bedoeling om tijdens de jaarvergadering een nieuw bestuurslid aan te stellen.

Voel jij je geroepen voor deze functie en zie jij het leiderschap wel zitten? Schroom niet en meld je aan bij Gerda. Heb je vragen over de inhoud van de functie? Neem gerust contact op met Nel en/of andere bestuursleden. Wij zien het wel zitten met jou!!

Jaarvergadering 2018

Op 1 februari is de jaarvergadering waar iedereen voor is uitgenodigd. Aan het eind van de avond wordt deze afgesloten met een borrel in verband met het 14-jarig bestaan van het koor. Je komst wordt dan ook op prijs gesteld.

Voorafgaand aan deze jaarvergadering is het bestuur druk met de voorbereidingen. Op maandag 22 januari staat er een bestuursvergadering gepland. Jullie kunnen hier een bijdrage aan leveren door na te denken over de gang van zaken bij het koor. Zijn er zaken die vragen bij je oproepen of wil je meer duidelijkheid ergens over dan kan je dit melden  vóór 20 januari door te mailen naar Gerda. Dit wordt dan meegenomen in onze voorbereidingen en in de jaarvergadering komen we hierop terug. Alvast bedankt voor je bijdrage.

 

Nog meer kerstliederen voor optredens 2017

Op de pagina bladmuziek en MP3 zijn onder de link alle (kerst) meezingers de MP3 van deze meezingers toegevoegd.

Grietje heeft  hierover deze mail gestuurd:

Donderdag 12 oktober gaan we verder met de kerstliederen. We nemen “The snow has a song” verder door. En een paar meezingers: “Engelkens door ’t luchtruimt (Gloria in excelsis Deo)” en “Komt allen tezamen”. Ook “Journey of the angels” gaan we doorzingen.
Nog even dit:
De volgorde om een lied te leren: eerst zorgen dat je de bladmuziek niet meer nodig hebt, nootjes kennen. Dan het lied van tekst alleen zingen en tot slot, uit het hoofd. Dat is een nobel streven en er is de nodige discussie over, maar in principe gaan we er wel van uit.

Wanneer het niet lukt: geef het aan. Dan zoeken we een oplossing. Iedereen moet lekker zingen!