Verdienen met SponsorKliks

Na de jaarvergadering hebben wij een andere manier van sponsoring gevonden. Via Sponsorkliks kunnen wij gesponsord worden en is onze vereniging aangemeld. Er is een SponsorKlikslogo op de website geplaatst met een directe link naar onze SponsorKlikspagina. Als je vervolgens via de SponsorKlikspagina op een winkel klikt en een bestelling doet krijgen wij, als geregistreerde vereniging en begunstigde, geld op basis van commissie.

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan ons koor, zonder dat het je een cent extra kost! Boek een hotel bij Expedia of Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd en onze vereniging ontvangt geld.

Wil je weten hoe het werkt? Klik hier.

Het zou fijn zijn als we dit ook doorgeven aan iedereen die ons koor een warm hart toe draagt. Familie, vrienden en kennissen. Hoe meer zielen, hoe meer sponsoring. Klik hier voor de uitnodiging en stuur hem door.

Op de SponsorKlikspagina kan je ook een app downloaden voor je mobiel of Ipad. Daarop doe je waarschijnlijk de meeste aankopen en ben je er zeker van dat de commissie wordt doorberekend en uitbetaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.