Verslag muziekcommissie

Maandag 26 februari is de muziekcommissie bij elkaar geweest om na te denken over meezingers. Er was namelijk een vraag om meezingers meerstemmig te maken (net als bij de Kerstmeezingers) én Rika heeft aangegeven dat ze liever niet meer meezingers wil begeleiden.

De oude meezingers hebben echter geen pianobegeleiding.
Dit was genoeg aanleiding om nieuwe meezingers te zoeken waar pianobegeleiding bij is. Deze kan Grietje dan eventueel meerstemmig maken. We zijn uitgekomen op (voorlopig) 5 nieuwe meezingers, waarvan pianobegeleiding voorhanden is, te weten:

  1. Dromen zijn bedrog
  2. Mens, durf te leven
  3. Aan de Amsterdamse grachten
  4. 24 Rozen
  5. Ai, ai, Olga

We zijn op zoek naar pianobegeleiding van onderstaande 5 meezingers. Misschien kunnen jullie ons daaraan helpen? Dat horen we graag!

  1. Ome Jan
  2. Ritme van de regen
  3. Jan Klaassen, de trompetter
  4. Land van Maas en Waal
  5. ’t Is weer voorbij die mooie zomer

Op 26 maart komt de muziekcommissie weer bij elkaar, het zou fijn zijn als we dan pianobegeleiding van deze liedjes hebben kunnen verzamelen! Bij voorbaat dank voor jullie inzet!
Het lijkt ons een goed idee om de teksten van de meezingers in een boekje te doen, net als met Kerst, en die uit te delen aan het meezingend publiek. Na afloop nemen we de boekjes weer in, zodat we die voor een volgend optreden weer kunnen gebruiken. We kiezen dan per optreden welke meezingers we doen.

Groetjes, de muziekcommissie.

 

3 gedachten over “Verslag muziekcommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.