Welkom!

Vanaf 24 november is het mogelijk om in te loggen op de website als koorlid. 

Mijn “Eigen Wijs” is een besloten deel van de website waarop informatie wordt gedeeld die alleen voor koorleden is bedoeld. Denk daarbij aan mededelingen die van belang zijn voor de repetities, optreden of andere gelegenheden. Ook kunnen hier leuke of minder leuke berichten worden geplaatst. Hier kan bijvoorbeeld ook iets geplaatst worden om iemand een hart onder de riem te steken of iets dergelijks.

Vooral is het handig om onze informatie te delen op verschillende pagina’s die je hier tegenkomt. Zoals de ledenlijst, eigen wijze verjaardagen, huishoudelijk reglement, leuke/gekke foto’s en vooral niet te vergeten de muziekbladen en MP3-bestanden die Grietje heeft voorbereid.

Door eens regelmatig hier in te loggen en langs de pagina’s te wandelen wordt dit vanzelf een vertrouwde website waar veel gebruik van gemaakt gaat worden.
Als er behoefte is om te reageren op deze of andere mededelingen, dan kan er gebruik gemaakt worden van onderstaande reactieknop.

 

12 gedachten over “Welkom!

    1. Ik word hier wel helemaal verlegen van, wat een complimenten. Dank jullie wel maar ik kan het niet zonder jullie hoor! Als er ideeën zijn voor aanvulling of verbetering dan wil ik dat graag horen. Nel gaat mij hierin ondersteunen dus dat gaat helemaal goed komen. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.